Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


FastRider

Assortiment

FastRider is gefocust op een trendy en stijlvolle collectie fietstassen en -manden, betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Onze functionele en kwalitatieve regenkleding heeft als uitgangspunt: Value for money. Goede, betaalbare kleding die leuk is om te zien, prettig is om te dragen en goed scoort in de diverse consumententests.

Fietstassen

E-bike bags

Fietsmanden

Een uitgebreid aanbod trendy en functionele fietstassen voor iedere doelgroep. De tassen zijn op vrijwel iedere fiets te bevestigen en zijn voorzien van innoverende systemen.

Klik hier voor het assortiment.

Diverse dubbele tassen en shoppers, speciaal voor E-bike fietsen De dubbele tassen hebben een verstelbaar middenpaneel waardoor ze op vrijwel iedere E-bike bagagedrager passen! De shoppers zijn voorzien van speciale E-bike wegdraaibare haken.

Klik hier voor het assortiment.

FastRider heeft voor ieder wat wils op het gebied van fietsmanden. Zo zijn er de hippe rotan fietsmanden, de rieten bakkersmanden maar ook de stalen stuur manden. Afneembaar of met vaste montage.

Klik hier voor het assortiment.

Regenkleding

Fietsaccessoires

FastRider heeft een Uitgebreide collectie Regenkleding. Van poncho’s, trenchcoats, regenjacks & broeken tot complete (luxe) regenpakken in verschillende prijsklassen, voor jong en oud. Uiteraard is de kleding van zeer hoge kwaliteit en 100% waterdicht!

Klik hier voor het assortiment.

FastRider heeft diverse handige accessoires voor haar producten zoals montage setjes voor de Kidshopper, regenhoezen en Fast Lock systemen voor het bevestigen van stuurmanden.

 

Bekijk hier het complete FastRider assortiment!