Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


CordoCitylite Red Dot Design Award

Onderdelen en accessoires

Het supercompacte lampensetje Citylite van Cordo is onderscheiden met de prestigieuze Red Dot Design Award. De ‘Red Dot’ productdesign awards behoren tot de belangrijkste designcontests ter wereld en worden sinds 1955 georganiseerd door het Design Centre van Noordrijn–Westfalen in Duitsland. Met meer dan 14.000 inzendingen vanuit meer dan 70 landen, is de Red Dot Design Award de grootste internationale designprijs ter wereld.

De Cordo Citylite is een combinatie van een in elkaar geschoven voor- en achterlicht. De lampjes zijn lichtgewicht en hebben een krachtige lichtbundel met 220 graden lichtuitstraling.

De prijs, de Red Dot, is het kwaliteitskeurmerk voor esthetisch design van over de hele wereld en een bevestiging van het talent van de designer. Jaarlijks worden de inzendingen door een internationale jury beoordeeld op criteria zoals innovativiteit, functionaliteit en kwaliteit. De jury bestaat uit bekende designers en design experts. Om te zorgen voor een betrouwbare en onafhankelijke jury wordt deze jaarlijks veranderd. De awards zullen dit jaar op 2 juli aan de winnaars worden overhandigd in Essen, Duitsland.