Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Bobike

Assortiment

Onze fietszitjes en bijpassende accessoires onderscheiden zich door een mooie en strakke vormgeving, doordacht en praktisch gebruiksgemak, comfort en optimale veiligheid.

  • Bobike is Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij Bobike. Onze fietszitjes worden uitgebreid getest en voldoen aan Europese veiligheidsnormen en zijn goedgekeurd volgens EN14344.
  • Bobike is Design: Compacte en strakke vormgeving gecombineerd met functionaliteit en elegantie.
  • Bobike is Comfort: Gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen en aandacht voor ergonomie en zitcomfort van het kind.
  • Bobike is Gemak: Doordachte en slimme functionaliteiten voor gebruiksgemak en eenvoud in montage om veilig fietsen mogelijk te maken.

Bobike mini+

Bobike maxi+

Bobike junior+

Bobike_mini+</ Bobike_maxi+</ Bobike_junior+

De Bobike mini+ geeft uw kind precies wat het nodig heeft. Comfort, veiligheid en een goede positie om volop te genieten van alles wat er om hem heen gebeurt. Veilig tussen uw armen kijkt uw kind nieuwsgierig in het rond. Is er een mooiere manier om de wereld te verkennen?

De ene keer neemt u uw grote kind mee achter op de fiets, de andere keer zijn jongere broertje of zusje. Geen probleem met de gemakkelijk aanpasbare Bobike maxi+. De gordellengte verstelt u eenvoudig met een druk op de knop. En over de voetjes tussen de spaken hoeft u zich geen zorgen te maken dankzij de standaard spaakafschermers. Veiligheid is nog nooit zo vanzelfsprekend geweest.

Veilig en ontspannen achter op de fiets, de voeten stevig op de steuntjes en zorgeloos genieten van de wereld om je heen! De Bobike junior+ geeft u en uw kind jarenlang fietsplezier. Dit comfortabele en onverwoestbare fietszitje maakt bovendien door de rugleuning neer te klappen ruimte om uw boodschappen op de fiets te vervoeren.

Bobike mini City

Bobike maxi City

Bobike maxi Tour

Bobike_mini_City Bobike_maxi_City Bobike_maxi_Tour

Laat uw kind de wereld ontdekken vanuit de Bobike mini City. In dit voorzitje zit uw kindje veilig en comfortabel. Met verstelbare voetenbakken en in lengte verstelbare 3-punts veiligheidsgordel is de Bobike mini City in een handomdraai aan te passen aan de groei van uw kind van 9 maanden tot 3 jaar. Samen veilig en ontspannen eropuit!

Genieten en de wereld verkennen in de elegante Bobike maxi City. Goed omsloten in de 3-punts veiligheidsgordel zit uw kind veilig achterop. De Bobike maxi City heeft slimme functionaliteiten. Neem bijvoorbeeld de comfortabele helmuitsparing, de verstelbare veiligheidsgordel en voetenbakken. Eenvoudig in hoogte of lengte verstelbaar voor elk kind. Makkelijker kan het niet.

Uw kind zit optimaal beschermd en heeft toch alle vrijheid om om zich heen te kijken in de stoere Bobike maxi Tour. Mooi, veilig en van alle gemakken voorzien zoals geïntegreerde spaakafscherming en verlichting. En valt uw kind in slaap? Dan zorgt het omsloten hoofddeel dat uw kind goed beschermd verder kan slapen. Het hoofddeel is trouwens in hoogte verstelbaar, aanpasbaar aan de groei van uw kind, net zoals de voetenbakken. Optimale veiligheid!

Advies aan de consument

Bobike maakt waar wat de consument mag verwachten: veilige fietszitjes, die voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344. Veiligheid en kwaliteit zijn speerpunten in het beleid van Bobike, wat betekent dat hoofd, benen en armen van het kind maximaal beschermd moeten zijn. De Bobike fietszitjes hebben een extra beschermende en veilige functie door de dubbele schaaldelen van kunststof. De fietszitjes van Bobike zijn gekeurd door de Duitse Tüv en scoren hoog waar het gaat om bedieningsgemak en comfort.

Bekijk hier het Bobike-assortiment op deze site