Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Bobike

Bobike_1Over Bobike

De oprichting van metaalwaren- en kunststoffabriek Dremefa BV (Drexler Metaalwaren Fabriek) in 1953 is de basis voor het eigentijdse fietszitje Bobike van nu. De Bobike fietszitjes, die in tal van kleuren en dessins verkrijgbaar zijn, staan bekend om hun kwaliteit, veiligheid en trendy design. Al jaren is Bobike marktleider in Nederland en Denemarken en hard op weg om de rest van Europa te veroveren.

Instructiefilmpje Maxi Plus en Junior Plus

Instructiefilmpje Fietszitje Bobike Maxi City

In dit filmpje van Bobike kunt u zien hoe de zadelbuisbeugel voor de fietszitjes Maxi Plus en Junior Plus gemonteerd wordt.

In dit filmpje van Bobike kunt u zien hoe het fietsstoeltje Maxi City gemonteerd wordt.p>

Het gehele productieproces vindt plaats in Nederland. 99% van hetgeen Bobike verkoopt, produceert het bedrijf zelf. Zo is er een eigen R&D-afdeling, kunststofspuitafdeling, metaalafdeling, assmeblage en moderne gereedschapmakerij. In de bedrijfshallen in Doesburg worden alle materialen zo vervaardigd en op elkaar afgestemd dat er aan het eind van de productielijn een fietszitje van hoge kwaliteit de band afrolt. Doordat alles in eigen beheer plaats vindt, is Bobike flexibel en in staat om snel in te spelen op vragen uit de markt.