Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Basil

Little black dress fietstassen

Katharina black en dots!

Onmisbaar als een little black dress, zo is de nieuwste fietstassenlijn van Basil: Katharina Black & Dots. Pure eenvoud gemaakt van matzwart canvas, maar stijlvol en vrouwelijk met ronde vormen en fraai afgewerkte details. De ondeugende binnenvoering van zwart-witte polkadots en een frivole strik geeft de schouderfietstas een ‘sophisticated look’.

Katharina Black & Dots is geïnspireerd op het verleidelijke modebeeld van de jaren veertig en vijftig, met ingesnoerde tailles en sexy mantelpakjes, en de stijlicoon Audrey Hepburn, die met haar zwarte jurkjes geschiedenis schreef. De Katharina Black & Dots tassenlijn bestaat uit Basil’s inmiddels beroemde schouderfietstas en een dubbele fietstas voor achterop.

Schoudertas is fietstas

De Katharina Black & Dots schoudertas is voorzien van het inventieve bevestigingsysteem van Basil: door de haken weg te werken in een ritsvakje, is de fietstas in een handomdraai te gebruiken als een ‘normale’ schoudertas. En met de haken bevestig je de tas moeiteloos aan bagagedrager of voordrager.

Zadeldekje en krathoes

Passend bij de fietstassenlijn is er ook een een zadeldekje en krathoes met zwart-witte stippen verkrijgbaar. Basil heeft deze gemaakt van waterafstotend materiaal.