Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


AGU

AGU Inspiratie

 

AGU Cold Season Collectie

AGU fietstassen

Omdat het niet elke dag zonnig en boven de 25 graden is, heeft AGU een ruime collectie aan Cold Season fietskleding. Van winddichte en warmte-isolerende jacks tot comfortabele collants met en zonder zeem. En van waterdichte winterhandschoenen tot neopreen overschoenen. Designed to feel good!

Al bijna een halve eeuw maakt AGU lichtgewicht fietstassen voor toer- en vakantiefietsers. Die ervaring heeft ons geleerd aan welke eisen de tassen moeten voldoen. De fietstassen van AGU worden gemaakt van de beste materialen met speciale aandacht voor de vele praktische details. Designed to feel good!

AGU Spring Summer Season Collectie

AGU Regenkleding

De beste, de snelste, de mooiste: in het leven draait het vaak om superlatieven. En dat is op de fiets niet anders. Doe je met je niet eens zo fanatieke wielermaten een wedstrijdje wie het eerst op de brug is? Wil je je trainingsrondje in het weekend elke keer met een paar kilometer verlengen? Of probeer je een op hol geslagen peloton voor te blijven? In alle gevallen is het goed om te weten dat AGU jouw supporter is. Want met bijna een halve eeuw aan expertise op het gebied van functionele fietskleding, hebben óók wij nog steeds de drive om de beste, snelste en de mooiste te zijn. En daar profiteer jij van.

Beschermd zijn tegen oer-Hollandse weersomstandigheden en er tegelijkertijd goed uitzien. Met de regenkleding van AGU kan dat prima. Sinds 1966 zijn wij dag in dag uit op zoek naar het beste van het beste. We kiezen voor onderscheidende designs, de fijnste materialen en functionele details, waarbij we nooit vergeten voor welk doel we de artikelen ontwikkelen. Al bijna een halve eeuw maken technologie en innovatie bereikbaar voor iedereen.