Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Abus

Assortiment

Abus Fietssloten

Abus Fietshelmen

Abus Fietstassen

Fietssloten Fietshelmen Fietstassen

ABUS heeft het grootste assortiment ART goedgekeurde sloten. ABUS dekt met zijn programma kwalitatief hoogwaardige vouwsloten, ringsloten, kettingsloten, beugelsloten, kabel- en spiraal sloten het gehele pakket voor fietsbeveiliging af. ABUS - het goede gevoel van veiligheid

ABUS fietshelmen worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen, moderne productieprocessen en professioneel ontwerp. Van kinderhelm via stadshelm voor het winkelen, of woon-werk verkeer, tot de high-end sporthelm voor race en MTB, ABUS biedt innovatieve oplossingen met goede ventilatie, hoog draagcomfort en individueel aan te passen maatvoering. Bovendien biedt een geïntegreerd achterlicht in diverse kinderhelmen en stadshelmen een extra veiligheid. ABUS fietshelmen - kan levens redden.

Hoogwaardige materialen, reflecterende applicaties, goed vakmanschap en moderne design zijn de kenmerken van ABUS fietstassen. Het assortiment omvat niet alleen de betrouwbare tourtas, maar ook tassen die met name de behoeften van een moderne stedelijke omgeving, in een trendy en chique look, samenbrengen. Eenvoudig te hanteren en een hoog comfort worden gegarandeerd door het gepatenteerde Klickfix montagesysteem. Het zeer brede programma dekt alle behoeften, van waterdichte tassen tot een functionele Officebag. ABUS Fietstassen - Overtuig u zelf.

Bekijk hier het hele Profile-assortiment van Abus