Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


VAUDE

VAUDEOver VAUDE

In het begin van de jaren 70 heeft Albrecht von Dewitz in Tettnang (Duitsland) zijn droom verwezenlijkt door te beginnen met het ontwikkelen en produceren van producten voor de bergsporter. Als naam koos hij voor de afkorting van zijn eigen achternaam: VD. VAUDE staat voor innovatieve en kwalitatief goede producten. We hechten waarde aan een hoge kwaliteit, een milieubewuste manier van vervaardiging van onze producten, sociale betrokkenheid en een ecologische toewijding. We maken bijvoorbeeld onderkleding met het Bluesign® label dat garant staat voor een milieuvriendelijk productieproces. Onderkleding draag je immers rechtstreeks op je lijf, dus hoe gezonder geproduceerd hoe beter. Naast de technische functionaliteit wordt ook het modebeeld door de designers van VAUDE nauwlettend gevolgd en is de gedetailleerde afwerking erg belangrijk. Om een voorbeeld te noemen: de kleuren die we gebruiken voor de fietsrugzakjes passen perfect bij de kleuren van de fietskleding.

VAUDE is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 320 werknemers – waarvan 70% vrouw – met een verkoopkantoor in Nederland en agentschappen wereldwijd. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Tettnang, vlakbij de Bodensee. Het Nederlandse verkoopkantoor is gevestigd op het industrieterrein ITC in Hazerswoude-Dorp.

Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor de beste kwaliteit op bergsportgebied! Dit is mede te danken aan het feit dat de meeste werknemers enthousiaste (berg)sporters zijn en we de ervaring uit die tochten in onze dagelijkse werkzaamheden benutten. Ook het VAUDE Team in Nederland waagt zich aan de nodige sportieve activiteiten.