Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Seizoenstoppers van Sparta

Elektrische Sparta voor instapprijs!

Met een prijs van slechts € 1299,- is de seizoensfiets E-motion C1 met afstand de goedkoopste A-merk elektrische stadsfiets! De C1 is uitgerust met de bekende krachtige aandrijving die u van onze E-motion modellen gewend bent en Shimano Nexus 3 versnellingen. Met de C1 wordt de e-bike doelgroep aanzienlijk vergroot en kan nog meer worden geprofiteerd van deze groeimarkt. Profiteer mee!


Dè oer-Hollandsche transportfiets, natuurlijk van Sparta!

De absolute topper onder de transportfietsen is nu verkrijgbaar! Met 7 versnellingen, rollerbrakes, standaard voor- en achterdrager, naafdynamo en met nostalgisch houten krat is de fiets niet alleen bijzonder compleet; maar de bruine componenten, de opvallende white-wall banden en de nostalgische styling maken de fiets helemaal af! Met een consumentenadviesprijs van € 749,- is de Pick-up DLX dan ook de absolute topper onder de transportfietsen!


Seizoensknaller Country Tour Basic

De Country Tour Basic is een volwaardige zus van het succesnummer dat u uit onze collectie kent. Deze 3 versnellingen versie is zelfs standaard voorzien van een voordrager! Toch is deze seizoensknaller is met €599,‐ maar liefst €100,‐ goedkoper dan het collectiemodel.


Scherp geprijsde omafiets, dé Original

De Original N3 is voorzien van het bekende 'oma' frame. Met afstand het best verkochte model onder de €500,‐. De Original heeft naast zijn 3 versnellingen opvallend veel extra's als RVS velgen, een achterdrager èn een voordrager.


Bekijk al onze Sparta fietsen in de webshop.