Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Prijzen & Testen

Sparta online favoriet voor aanschaf elektrische fiets!

 

Consumenten kopen voor het tweede jaar op rij het liefst een elektrische fiets van Sparta. In het online onderzoek van WUA! wordt Sparta.nl het vaakst bezocht en het vaakst als favoriet aangewezen. Vorig jaar eindigde Sparta ook op de eerste plaats. De meeste respondenten zouden nog wel eerst een proefrit willen maken. Gazelle en Batavus eindigen op de respectievelijk tweede en derde plaats. Lees meer.

Sparta E-motion C5 al bij lancering mooiste E-bike van Nederland!

 

De comfortabele Sparta E-motion C5 is half september geïntroduceerd, maar heeft nu al de prestigieuze GIO (Goed Industrieel Ontwerp) erkenning 2013 in de wacht gesleept. De eerste reacties op het design van de C5 waren tijdens op de recente dealershow al uiterst positief, maar dat het ontwerp 6 weken later al beloond zou worden met deze erkenning had Sparta niet verwacht. Lees meer.

Sparta genomineerd voor Fiets Innovatie Awards

 

De Sparta ION RXS+ heeft wederom bij een test de eerste plaats behaald! Plus Magazine houdt jaarlijks een E-bike test om te zien welke elektrische fiets het beste is. De Sparta ION RXS+ heeft de eerste plaats behaald bij de categorie fietsen tot €3.000! In het mei nummer van Plus Magazine kunt u alles lezen over deze test en de uislagen. Lees meer.