Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Nieuws & Innovatie

Sparta wint Fiets Innovatie Award 2013

Zondag 20 januari heeft Sparta de Fiets Innovatie Award gewonnen tijdens FietsVak 2013. De Awards zijn voor de 8e georganiseerd door RAI Vereniging en Sparta viel hierbij in de smaak met een zeer speciale koplamp. In het alsmaar drukker wordende verkeer wordt zichtbaarheid steeds belangrijker. Met de 18-LED technologie beschikt deze nieuwe koplamp over een extra brede lichtstraal, zodat u ook goed zichtbaar bent aan de zijkant van de fiets, wat doorgaans de meest kwetsbare zijde is. De SL-18 is bovendien volledig geïntegreerd in de verende voorvork. Het resultaat is naast fraai, ook heel erg praktisch. Niet alleen wordt uw veiligheid verhoogd, ook maakt de positie van de lamp hem minder gevoelig voor beschadigingen tijdens het plaatsen in de fietsenstalling.

Sparta ION RXS+ genomineerd voor E-bike van het jaar 2014!

 

De Sparta ION RXS+ elektrische fiets is op 28 februari verkozen tot E-Bike van het Jaar 2014 tijdens de uitreiking van de RAI Fiets Awards. Van alle inzendingen heeft een onafhankelijke vakjury de ION RXS+ het beste beoordeeld op een tiental aspecten waaronder innovatie, veiligheid, rijgedrag/comfort en prijs/kwaliteitsverhouding. De Sparta ION RXS+ is daarmee de 7e elektrische fiets van Sparta die tot de genomineerden behoorde in 12 jaar Fiets van het Jaar verkiezingen. Geen enkel merk heeft dat ooit gepresteerd.

Sparta genomineerd voor Fiets Innovatie Awards

 

Nadat de E-Speed de prestigieuze GIO-award in de wacht heeft gesleept, is deze bijzondere elektrische fiets nu ook genomineerd voor de Fiets Innovatie Awards 2014! De GIO award is een beloning voor het doordachte design van de E-Speed, maar de Fiets Innovatie Award is een bevestiging van het innovatieve karakter van deze fiets. De E-Speed is de oplossing voor iedereen die 25 kilometer per uur niet hard genoeg vindt gaan en niets aan benzine uit wil geven.