Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


SpartaOver Sparta

Iedereen die weleens op een fiets heeft gezeten (en in Nederland betekent dat bijna iedereen) kent het merk Sparta. Dat is niet voor niets, want Sparta heeft een rijke historie. Vanaf 1917 maakt Sparta namelijk al onderscheidende fietsen. Onze pay-off is ook niet voor niets: 'Something Special'.

Something Special

Dit statement ‘Something Special’ daagt ons uit om constant te kijken naar de kwaliteit en het gebruik van onze fietsen. Niet voor niets heeft Sparta de elektrische fiets en de moederfiets uitgevonden. Daarnaast heeft Sparta de transportfiets weer nieuw leven ingeblazen. Al deze fietsen zie je dagelijks op de weg.

Het streven is om alle fietsen een eigen stijl te geven. Dat is terug te zien in het model van de fiets en de details. Kwaliteit staat hierbij uiteraard voorop. Het is dan ook de combinatie van design en kwaliteit van de Sparta fietsen die ze zo bijzonder maakt.

De nummer 1 elektrische fiets

Sparta introduceerde in 1998 als eerste merk de elektrische fiets. Het fietsen op een elektrische fiets versterkt de trapkracht van de berijder waardoor het fietsen makkelijker en comfortabeler wordt. In 2003 werd de Sparta ION op de markt gebracht, hierdoor werd elektrisch fietsen voor een grote groep aantrekkelijk. Sparta is het meest verkochte merk op het gebied van elektrische fietsen. Al meer dan 500.000 consumenten kozen voor Sparta. Al deze mensen hebben specifieke wensen op het gebied van elektrisch fietsen. Sparta heeft een uitgebreide collectie met een passende elektrische fiets voor iedereen!

Door de uitvinding van de elektrische fiets heeft Sparta alle kennis in huis, en daar maken we natuurlijk gebruik van. Dit resulteert regelmatig in een beloning in de vorm van prijzen en awards. Hier vindt u een overzicht van al het nieuws rondom Sparta.

Innovaties; veiligheid voorop!

Sparta introduceert ieder jaar bijzondere innovaties. Niet alleen om een product mooier te maken, maar vooral om uw veiligheid te vergroten. Bekijk hier de nieuwste innovaties van Sparta.