Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Nieuw: Loekie verlichting

De Loekie fietsen hebben dit jaar iets heel unieks: speciale Loekie verlichting! De verlichting is speciaal voor Loekie ontwikkeld met de firma Spanninga die al meer dan 90 jaar ervaring hebben in de ontwikkeling van fietsverlichting. Samen met Loekie hebben zij vele dagen achter de tekentafel gezeten om de juiste verlichting voor de Loekie kinderfietsen te ontwikkelen. De juiste lichtstraling, de juiste hoogte, de juiste plek zodat hij minder snel kan beschadigen, gemakkelijk te bedienen, goed zichtbaar, niet alleen zichtbaar van voor en achter maar ook vanaf de zijkant, en zo was er een hele lijst met speciale wensen waaraan de nieuwe verlichting moest voldoen. Uiteindelijk hebben wij zowel een prachtig voor als achterlicht ontwikkeld helemaal speciaal voor Loekie, nieuw en uniek dus en alleen op jouw nieuwe Loekie fiets!

De Loekie koplamp is geïntegreerd op het spatbord, een veilige positie omdat hij op deze manier altijd op een juiste manier op de weg schijn en nooit te hoog of te laag zit. Het is een batterij verlichting (dus niet zwaar trappen door een dynamo of een dure naafdynamo die kapot kan gaan) met een handig knopje bovenop waarmee je hem gemakkelijk aan en uit kan zetten. Het is een hele stoere verlichting die jouw fiets echt een speciale uitstraling geeft!

Het Loekie achterlicht heeft mooie speciaal ontwerp met rondingen. Naast de reflectie delen zit in het midden de lamp die voorzien is van het Loekie logo. Wanneer de fiets aanstaat ben jij dus meteen herkenbaar door het logo wat mooi verlicht is. Het belangrijkste aan het achterlicht is dat deze ook naar de zijkant schijnt. Op deze manier ben je niet alleen van achteren goed zichtbaar maar ook van de zijkanten en dat is natuurlijk wel zo veilig!