Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Assortiment

Het assortiment van Loekie bestaat uit 3 segmenten, ook wel de Fietsmaten van Loekie: meisjesfietsen, jongensfietsen en kinderfietsen.

Meisjesfietsen

Jongensfietsen

Kinderfietsen

Meisjesfietsen_Loekie Jongensfietsen_Loekie Dora & Diego_Loekie

Ieder meisje heeft natuurlijk al helemaal in gedachten hoe de ideale kinderfiets eruit moet zien. Bij Loekie hebben we dan ook voor iedere meid een fiets met bijzondere accessoires. Zo is er de keuze uit een prinsessenfiets, stoere meidenfiets, Dora fiets of gewoon een leuke omafiets met kleurige fietstassen, fietsmand of helm. Kijk snel wat jouw ideale fiets is en ga snel met je ouders naar de Loekie dealer voor een testritje.

Ben jij op zoek naar een stoere jongensfiets die helemaal bij jou past? Op de loekie site kan je veel verschillende jongensfietsen vinden. Er zijn fietsen met versnellingen, stoere BMX en Freestyle fietsen. Veelal zijn deze uitgerust met V-brakes waarmee je snel kunt remmen zonder hard te knijpen. Eigenlijk is er voor iedere jongen een gave kinderfiets te vinden. Ben jij er al helemaal uit en weet je wat je wil? Ga dan snel met je ouders naar de Loekie dealer voor een proefrit.

Met een Loekie kinderfiets kom jij goed voor de dag! Ze zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen: van een Dora- of Diegofiets tot een stoere crossbike of betoverende prinsessenfiets. Dora en Diego zijn de hipste tekenfiguurtjes die er zijn in tekenfilmland. De fietsen van Loekie zijn geschikt voor kinderen van ongeveer drie tot twaalf jaar oud, dus voor ieder wat wils. Weet jij al op welke Loekie fiets je naar je vriendjes en vriendinnetjes wil fietsen? Neem je ouders dan snel mee naar de winkel voor een testrit!

Bent u op zoek naar een specifieke maat?

Fietsmaat

Leeftijd

12 inch 3 tot 4 jaar
16 inch 4 tot 6 jaar
18 inch 4 tot 8 jaar
20 inch 5 tot 8 jaar
22 inch 5 tot 9 jaar

Veiligheid

Kinderen zijn speels en avontuurlijk. Daarom zijn onze kinderfietsen mooi, maar ook uitermate veilig. Zo zijn de fietsen uitgerust met betrouwbare remsystemen, dichte kettingkast en zijn alle onderdelen afgerond. De verschillende maten passen goed bij de leeftijd en lengte van uw kind. Ook ondergaan alle Loekie fietsen een strenge veiligheidscontrole.

Bekijk de kinderfietsen in de webshop of zoek een Profile-dealer bij u in de buurt om u te laten adviseren over welke Loekie fiets het beste bij u past..