Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Lapierre

Lapierre Teams

Bij Lapierre staat niet alleen fietsen maken centraal, het begeleiden van talentvolle teams is iets wat wij met liefde doen.

International XC Team (Crosscountry)

Het jonge talent Alexis Vuillermoz (Frans kampioen 2010 U23 en winnaar van de Franse Beker) heeft momenteel een partner om samen de internationale top te beklimmen: Jordan Sarrou, de rijzende ster in de internationale race scene. In zijn eerste jaar behaalde Jordan al een 10e plek op het XC World Championship U23. Thomas Lapeyrie, 21 jaar oud en een bekend gezicht op de Franse Race podia en Pierre-Geoffroy Platent, maken het team compleet. Stel je voor wat de toekomst in petto heeft ...

International DH Team (Downhill)

Met Nicolas Vouilloz als een mentor en Pendbox technologie als een motor, zijn de renners van Team Lapierre International op de goede weg om de top te bereiken. Op slechts 23 jarige leeftijd weet de Nieuw-Zeelander Sam Blenkinsop een 2e plaats op de World Cup 2011 te behalen. Een jaar later behaalde hij brons op het WK van 2012, een talent om goed in de gaten te houden! Sam fietst dit jaar ook samen met zijn landgenoot Cameron Cole (2e in de Fort William WC 20120). Het team bestaat verder nog uit het Loic Bruni (Frans Junior Kampioen) en nieuwkomer Patrick Thome.

Road FDJ Team (Wielrennen)

Lapierre begint haar 10e seizoen als nauwe partner van het FDJ-team met meer enthousiasme dan ooit tevoren! Een samenwerking van 10 jaar is zeldzaam in de wielerwereld, dit dient dus te worden gevierd. Het avontuur begon na een ontmoeting tussen Gilles Lapierre en Marc Madiot, leider van de FDJ ploeg en een gepassioneerde fietser met liefde voor het vak. Met twee Parijs-Roubaix titels op zijn naam heeft Marc genoeg ervaring om al jarenlang de rol van ploegleider te vervullen. Onze samenwerking is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden: de nabijheid van de renners, hard werken, resultaten behalen op lang termijn, en het geloof in jong talent. Het Franse publiek kan zich hierin ook vinden. Vandaag de dag, gaat FDJ een andere richting in met nog hogere ambities. Met teamleider Sandy Casar  en als hulp Frederic Guesdon, Francis Mourey en Benoit Vaugrenard hebben we grote namen in de groep.. De up-and-coming groep bestaat onder andere uit Jeremy Roy en Anthony Roux. Dit team zal moeten bewijzen dat ze de toekomst zijn van de nieuwe generatie renners.