Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Kreidler

KreidlerOver Kreidler

WAT U VAST EN ZEKER NOG NIET WIST

1888 BEGIN VAN EEN SUCCESVERHAAL - een naam, die herinneringen doet opkomen. Al meer dan 100 jaren geldt Kreidler als synoniem voor merkproducten. De in 1888 in Kornwestheim opgerichte onderneming werd bekend door bromfietsen en motorfietsen.

1986 TRADITIE OP NIEUWE WEGEN - Bijna een eeuw na de oprichting van het bedrijf, die zich onderscheidde door vele successen van de populaire motorcollectie, werd Rheda-Wiedenbrück als productieplaats voor een verdere productlijn – fietsen – gekozen. Met het doel de marknaam Kreidler en het daarmee verbonden vertrouwen in de succesvolle gemotoriseerde modellen ook om te zetten in fietsen. Hier ontstond de idee, fietsen te ontwikkelen, die de Duitse vakhandel moesten veroveren met een bijzonder hoogwaardige techniek en een modern design.

Wat eerst een vaag visioen was, werd reeds snel realiteit, want het goede imago van het merk werd ook in de fietsencollectie overtuigend verwezenlijkt en met enthousiasme onthaald door de fietsers. En zo werd na negen jaren ook de productie van de gemotoriseerde tweewielers weer gestart. Want de Florett en de Mustang moesten niet langer alleen maar een nostalgische herinnering blijven, maar hun plaats in de geschiedenis innemen met een nieuwe outfit en moderne techniek. Het beproefde bleef, ook wanneer de productie in 2000 nogmaals werd verplaatst: naar Oldenburg in Niedersachsen. Een belangrijke stap, om vakkundigheid te bundelen en efficiënt te produceren. Wat voor u als consument niet alleen wat de prijs betreft van voordeel is.

2006 EEN MERK VEROVERT DUITSLAND EN EUROPA - Vandaag de dag kunnen wij bij Kreidler terugblikken op een bewogen en mooie eeuw en kijken we vol verwachting de toekomst tegemoet. Want het vakhandelsmerk Kreidler is niet meer weg te denken van de Duitse fietsenmarkt. Keidler is een begrip voor veiligheid en kwaliteit geworden, dat niet alleen succes heeft op het gebied van de gemotoriseerde bikes, maar dat intussen ook een populaire, betrouwbare fietsencollectie te bieden heeft. Nu ook in Nederland!