Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


App voor KOGA Cycling Team

Koga heeft een iPhone App gemaakt waarmee belangstellenden eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van alle nieuws en achtergronden over het KOGA Cycling Team. Deze App is vanaf nu gratis te downloaden in de App store. Zoek naar Koga dan is deze App gemakkelijk te vinden.

Directe link: Apple iTunes

Geschikt voor iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 4,3 of nieuwer.

Koga lanceert nieuwe Kimera teamfiets

Een goede start van het seizoen

Het KOGA Cycling Team is het wielerseizoen goed begonnen met de overwinning in de Ster van Zwolle, de openingsklassieker van het seizoen. Daarna werd er gewonnen in de ronde van Overijssel en de Olympia's Tour. De renners hebben dan ook de beschikking gekregen over het allernieuwste model binnen de KOGA Kimera familie: de Kimera Road UD Team.

Een lichtgewicht carbon raceframe, vervaardigd uit de beste carbonvezels, afgewerkt met UD carbon. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland op basis van de nieuwste technologische mogelijkheden zoals een tapered headtube, press fit bottom bracket, geïntegreerde kabelgeleiding en een UD carbon voorvork. Afgemonteerd met Shimano Ultegra (Triple of Compact) of Shimano 105 (Triple) en door Koga zelf ontwikkelde kwaliteitscomponenten zoals het compact stuur, stuurpen, zadelpen, KOGA Kimera zadel en KOGA wielset met industriële lagers en witte spaken.

Last but not least het design dat opvalt door zijn krachtige uitstraling in mat en glanzend zwart met blauwe en witte accenten. Deze racer straalt pure snelheid uit door zijn combinatie van state-of-the-art techniek met een stijlvol design.