Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Assortiment

Met een Koga breek je uit het dagelijkse stramien. Of je nu geniet van een grensverleggende trekkingtocht, de uitdaging zoekt van technische trails of het dichter bij huis zoekt puur voor ontspanning, met een Koga is fietsen een belevenis. Dat heeft alles te maken met de superieure kwaliteit en het oogstrelende design. Als het om kwaliteit of schoonheid gaat doen wij geen consessies, want dát maakt een Koga nu juist tot een Koga!

E-bike - Actief ontspannen

Comfort - Dag in, Dag uit

Light Touring- Erop uit

Vederlicht en zorgeloos fietsplezier, zelfs met tegenwind of heuvel op. Dat is het genot van elektrisch fietsen op een KOGA E-bike met trapondersteuning.

Meer dan ooit worden Koga's Comfortmodellen gekenmerkt door elegantie, comfort en geschiktheid voor het dagelijkse gebruik.

Het segment Light Touring bevat Koga’s lichte, sportieve fietsen voor fitness, vrije tijd en dagelijks gebruik.

Trekking - Puur avontuur

Mountainbike - Grenzen verleggen

Race - Willen winnen

Zoals ze bedoeld zijn: compleet en robuust- klaar om direct te vertrekken.

Grensverleggend mountainbiken- Avontuur, sport en uitdaging nu nog dichterbij.

Hoogwaardige racefietsen door langdurige ervaring.

KOGA Signature - Custom Order

Koga Signature® maakt het mogelijk voor de veeleisende fietser een Koga vakantiefiets of trekkingfiets compleet naar eigen wensen samen te stellen. Met de innovatieve fietsconfigurator biedt Koga u de mogelijkheid uw droomfiets te ontwerpen, en dat allemaal volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Koga. Deze Signature® fiets kunt u online samenstellen en die creëer je zelf via de slimme online configurator of op de Koga Signature® zuil bij de dealer.

Ga naar een Profile 'de Fietsspecialist' bij u in de buurt om u te laten adviseren en te ontdekken welke fiets het beste bij u past.