Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Ghost

Assortiment

Onze modellenpalet voor 2013 is veelzijdiger dan ooit: een fiets voor de kleintjes, mountainbikes en racefietsen tot en met trekking- en crossfietsen. Hier vindt iedereen een fiets die voor 100 procent bij hem of haar past! Dat is ook precies de reden waarom wij bij Ghost elke dag ons best doen. Wij willen dat jij plezier hebt van je bike. Het doet er niet toe of jouw fiets je dagelijks naar je werk moet brengen, of jij op zoek bent naar de grote uitdaging, of je een race op het podium wilt beëindigen of gewoon ontspannen door de natuur wilt fietsen!

20th Anniversary Bikes

Mountainbikes

Pedelecs

In 1993 begonnen we met een lange fietstocht. Waar wilden we naar toe? Hoelang wilden we onderweg zijn? We zijn eruit.. Voor altijd! Ontdek onze speciale Anniversary Bikes!

Het vroege opstaan was het waard. Het grootste deel van de klim is achter de rug. Bij het behalen van de top verschijnen de eerste zonnestralen door de bergen. Na een korte pauze verzet je het zadel en geniet je van een afdaling over de vloeiende paden. Of je nou een rots beklimt of sierlijk door het bos crosst, een Ghost MTB kan alles aan.

Glij zachtjes door de natuur, geniet moeiteloos van beklimmingen en rij lange afstanden zonder teveel kracht. Dit kan met de Ebike-serie van Ghost. Geniet van fietstochten met de ideale trapondersteuning!

Stad & Country

Speedline

Powerkid

Rij door de mooiste bestemmingen van de natuur of geniet van je ritje vanuit werk naar huis.

De Ghost Speedline modellen zijn absoluut 'allrounders' en zijn geschikt voor stad en weekend-tochten. Comfort wordt gecombineerd met sportiviteit en elegantie.

Een lichtgewicht aluminium frame, een perfect afgestemde voorvork, veilige remmen en lichtgewicht componenten zorgen ervoor dat jou kind eenvoudig de wereld kan ontdekken!

Miss

Ghost weet wat vrouwen willen. Dit is precies de reden waarom de ‘Ghost Miss Bikes’ werden ontwikkeld. De geometrie van de bike is perfect geschikt voor het vrouwelijk lichaam. Aanpassingen aan het frame en kleinere afstanden bij diverse componenten zorgen ervoor dat de vrouw volledig comfortabel kan fietsen. Naast functionaliteit, betrouwbaarheid en perfectie in het ontwerp, oogt  een 'Miss Bike' ook prachtig!

Ga naar een Profile 'de Fietsspecialist' bij u in de buurt om u te laten adviseren en te ontdekken welke fiets het beste bij u past.