Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Ghost

GhostOver Ghost

Passie en enthousiasme! Deze kenmerken vindt u terug in elke Ghost fiets.
De eisen van de klant en onze eigen hoge doelen drijven ons ertoe om voortdurend te streven naar toonaangevende innovaties en ideeën. De passie voor constant fietsen verbeteren drijft onze ontwikkeling voorwaarts. In elk model is het bewijs van motivatie en vaardigheden terug te vinden. Wij houden van perfectie!

Naast de liefde voor High-Tech, spelen emoties van de klant ook een belangrijke rol. Ons doel is om aan de hoogste eisen te voldoen, zodoende de verwachtingen waar te maken. Zowel de professionele als de recreatieve fietser kan bij Ghost terecht. Onze passie heet fietsen en hierin willen wij uitblinken, elke dag weer.

 

Passie, fascinatie een pioniersgeest - drie begrippen die onze innovaties vertegenwoordigen. Mijn doel is het ontwikkelen van fietsen die niet alleen staan voor de huidige technologie, maar ze moeten deel uit maken van de evolutie. Fietsen voor een nieuwe generatie''. Volker Ackerman / Senior Engineer In Waldassen, Duitsland, worden alle ideeën en ontwerpen voor de Ghost fietsen gecreëerd. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Beieren, omgeven door prachtige heuvels. Deze omgeving wordt dus logischerwijs als testterein gebruikt. Alle medewerkers zijn actieve fietsers en daarom weten wij wat er nodig is om de beste fietsen te maken. Deze passie zie je terug in elke Ghost creatie. Bij Ghost geloven wij niet in toeval, een goed design is altijd tot op de puntjes uitgewerkt. De natuur presenteert zijn ideeën en oplossingen. Deze ideeën passen wij toe in onze fietsen. Innovatieve technologie in combinatie met een perfect design garanderen maximaal fietsplezier!
Deel samen met ons deze passie, have your own Ghost!