Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Ik geef hem niet meer terug garantie!

Gazelle

Profiteer tot en met 31 mei 2014 van de “Ik geef hem niet terug garantie” op alle Gazelle Innergy of Ultimate elektrische fietsen. Vindt u de fiets zo lekker rijden dat u hem niet meer terug wilt geven? Dan krijgt u een gratis accu upgrade en een insteek kettingslot!

ACTIE

Bij de garantie krijgt u een gratis accu upgrade en insteek kettingslot. Dat betekent dat u een zilveren accu krijgt voor de prijs van een bronzen, of een gouden accu voor de prijs van een zilveren. Dat is een voordeel van € 100! Het gratis insteek kettingslot (ter waarde van € 33,95) bestelt u online. Afhankelijk van het type frameslot op uw nieuwe elektrische fiets (Trelock of AXA) kiest u het bijpassende insteek kettingslot.

Actievoorwaarden

Deze actie loopt van 1 maart tot en met 31 mei 2014. De actie is van toepassing op elke Gazelle Innergy elektrische fiets die in deze periode wordt aangeschaft ongeacht het model(jaar) of uitvoering, bij een in Nederland gevestigde Gazelle dealer. U ontvangt de accu upgrade direct bij het ophalen van uw nieuwe elektrische fiets, het gratis ketting insteekslot kunt u aanvragen met dit online formulier.

Het slot is twee weken na aanvraag bij uw dealer op te halen. Bekijk voordat u het insteekslot aanvraagt goed welk vast slot er reeds op uw nieuwe fiets gemonteerd is, AXA of Trelock.

Accu upgrade

De gratis accu upgrade ter waarde van € 100,- is van toepassing bij een upgrade van brons naar zilver en van zilver naar goud. Een gratis upgrade van goud naar platina is uitgesloten. Bekijk de overige actievoorwaarden.

Bekijk de actie!