Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Assortiment

Gazelle loopt al jaren voorop als het gaat om slimme vindingen die fietsen leuker of makkelijker maken. We hebben 120 jaar verstand van fietsen en worden gedreven door verbetering en vernieuwing. Tot op de dag van vandaag dragen onze innovaties bij aan het dagelijkse fietscomfort.

Elektrische fiets

Stadsfietsen

Hybridefietsen (sportief)

Gazelle_elektrische fietsen_profile Gazelle_stadsfietsen_profile Gazelle_hybride fietsen_profile

Met tegenwind en ook met zware boodschappen kan fietsen soms best lastig zijn. Daarom heeft Gazelle een complete lijn elektrische fietsen waarmee elk type fietser uit de voeten kan. Zo geniet u van elke fietstocht en houdt u de vaart er altijd moeiteloos in. De innovatieve elektrische fietsen van Gazelle geven u precies het extra zetje dat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar optimaal rendement tijdens tochten door een vlak land schap óf een elektrische fiets nodig heeft met een extra krachtige motor voor heuvelachtig terrein, bij Gazelle vindt u zeker wat u zoekt! Bovendien hebben de uitneembare Lithium-Ion accu’s een gemiddelde actieradius die oploopt tot wel 265 km (accu platina). Zo houdt u gegarandeerd altijd energie over!

Voor naar school, het werk, boodschappen doen of gewoon lekker de stad in: de stadsfietsen van Gazelle zijn altijd een comfortabele en betrouwbare keuze. Lichtlopend, comfortabel en uitgerust met alles wat je van een degelijke fiets mag verwachten. Onbezorgd en onderhoudsvriendelijk. Uiteraard in de kwaliteit die je van een Gazelle mag verwachten. Lekker veel fiets voor je geld!

Op zoek naar een lichte en comfortabele vrijetijdsfiets die thuis is op elk terrein? Een kilometervreter voor sportieve tochten, het dagelijkse woon-werkverkeer en verre fietsvakanties? Neem dan zo’n snelle Gazelle hybridefiets met standaard 24 versnellingen, automatische verlichting en meestal een verende voorvork. Natuurlijk zijn alle modellen voorzien van een licht aluminium frame. Daarmee fietst u lekker snel en licht. En het maakt de fiets ook nog eens gemakkelijk mee te nemen.

Kinderfietsen

Transportfietsen

Gazelle_kinderfietsen_profile  Gazelle_transportfietsen_profile

Natuurlijk moet de fiets waarmee uw kind naar school, zijn sportclub of vriendjes gaat, veilig zijn. Maar hij moet er ook goed uitzien. Daarom maakt Gazelle speciaal voor kinderen kwaliteitsfietsen met een modern en stoer uiterlijk. Dankzij de frisse kleuren zijn het fietsen waarop je als tiener gezien wilt worden. De fietsen zijn robuust en veilig en veelal voorzien van meerdere versnellingen. Daardoor kan uw kind ook moeiteloos mee met een familiefietstochtje.

Op zoek naar een robuuste maar ook hippe fiets mét voordrager? Dan is een Gazelle transportfiets de ideale keuze!

Bekijk hier het complete Profile-assortiment van Gazelle