Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Nieuws & Innovatie

Batavus is hoofdsponsor van wereldrecordpoging E-bike fietstocht

 

Wel eens 150 Batavus E-bikes in één lange rij achter elkaar zien rijden? Op zondag 30 maart 2014 kan dat tijdens de E-bike opstapdag (Windmee dag) in Friesland. Friesland wil hiermee het “Guinness World Record of Most Electrical Bicycles in one string” verbreken en opent hiermee het toeristisch (fiets)seizoen 2014.

Tijdens de E-bike Windmee dag op zondag 30 maart verplaatst de recordreeks van 150 elektrische Batavus Monaco E-go®’s zich om 13.30 uur van Makkum (vanaf recreatiecentrum de Holle Poarte) naar Gaast via de IJsselmeerkust weer terug naar de Holle Poarte in Makkum. De E-bikers moeten in 1 lange rij achter elkaar - met evenveel ruimte tussen elkaar - een rit van 3 km (tot Gaast) afleggen.

Bij terugkomst wordt het record naar verwachting officieel bevestigd en krijgen de deelnemers een bijbehorend certificaat uitgereikt. Tijdens en na de recordpoging nodigt E-Bike Fryslân in samenwerking met Batavus iedereen uit om kosteloos een E-bike uit te proberen.

De recordpoging is een initiatief van E-bike Fryslân in samenwerking met Beleef Friesland, als opening van het (fiets)seizoen. Batavus is hoofdsponsor van dit evenement.

Lokale dealers overhandigen speciale fiets aan winnaars Batavus Serious Request actie

 

Hanneke Oosterlee en Robert Witlox zijn de gelukkige winnaars van de door Batavus opgezette winactie rondom Serious Request 2013. Onlangs namen zij de speciale SR BUB XL-stadsfiets in ontvangst bij hun lokale Batavus-dealer. Namens Batavus en alle dealers nogmaals van harte gefeliciteerd en veel fietsplezier gewenst!

Batavus sponsort damesteam SC Heerenveen

 

Het damesvoetbalteam van SC Heerenveen maakt een forse professionaliseringsslag door. Om de hoge ambities waar te kunnen maken, kan je niet zonder de steun van het bedrijfsleven. Batavus en Nationale Fiets Projecten dragen SC Heerenveen al jaren een warm hart toe. Speciaal voor het Vrouwenvoetbalteam stelt Batavus daarom, samen met Nationale Fiets Projecten, fietsen ter beschikking. Het vrouwelijk voetbaltalent kan daarmee comfortabel van en naar het voetbalstadion fietsen. De fietsen zijn bij Batavus op donderdag 19 december aan het dameselftal van SC Heerenveen overhandigd.