Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Assortiment

Bij Batavus vindt u een topcollectie van elektrische fietsen, stadsfietsen, sportfietsen en kinderfietsen.

Elektrische fietsen

Stadsfietsen

Sportieve Fietsen

Batavus_electrische fietsen_profile Batavus_stadsfietsen_profile Batavus_sportieve fietsen_profile

Fietsen met een Batavus Easy® is een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van elektrisch fietsen. Aan de hand van uw trapkracht berekent het systeem precies hoeveel trapondersteuning u nodig heeft voor het door u ingestelde rijprogramma. Dat betekent heel soepel fietsen én uiterst zuinig omgaan met energie.
Bekijk hier het assortiment elektrische fietsen van Batavus in de webshop.

In de categorie Batavus stadsfietsen vindt u fietsen voor boodschappenritjes, fietsen om mee naar het werk of naar school te gaan en fietsen om toertochten mee te maken. Er is een compleet aanbod toonaangevende stadsfietsen in verschillende prijsklassen. Trendy, traditioneel, retro, stoer of zelfs sportief.
Bekijk hier het assortiment stadsfietsen van Batavus in de webshop.

Wie snelle en/of langere toertochten wil maken, komt uit bij de sportieve fietsen van Batavus. Er is een compleet aanbod innovatieve sportieve fietsen in alle prijsklassen. Met sterke en lichtgewicht aluminium frames, comfortabel, fraai gelijnd met 24 tot 27 versnellingen en met een uitmuntende zithouding.
Bekijk hier het assortiment sprtieve van Batavus in de webshop.

Kinderfietsen

Batavus_kinderfietsen_profile

Kinderfietsen die er supercool uitzien én voldoen aan alle eisen op gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Dat typeert het complete assortiment van toonaangevende kinderfietsen van Batavus. Met altijd een terugtraprem én een handrem. Stoer, lief, vrolijk, glamour of trendy: er is genoeg keuze uit meisjesfietsen en jongensfietsen.
Bekijk hier het assortiment Batavus kinderfietsen in de webshop.

Ga naar de assortimentspagina van Batavus op deze site om te zoeken naar een fiets die het beste bij u past.