Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


 

Meest betrouwbare merk 2012!

Profile ‘de Fietsspecialist’ verkozen tot meest betrouwbare merk in de tweewielerbranche.

Profile ‘de Fietsspecialist’ een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa is dit jaar verkozen tot Nederlands meest betrouwbare merk in de tweewielerbranche. Dit blijkt uit Reader’s Digest European Trusted Brands onderzoek 2012. Dit onderzoek meet jaarlijks de houding van consumenten tegenover diverse merken in verschillende branches.

Reader’s Digest publiceert in het juninummer een uitgebreid verslag van het European Trusted Brands onderzoek 2012. Het European Trusted Brandsonderzoek 2012 is voor de twaalfde keer uitgevoerd in 15 landen. In totaal werden ruim 27.000 enquêtes geanalyseerd. In Nederland deden 2.114 mensen mee aan het onderzoek. Deze mensen hebben de kwaliteit van het merk, de waarde, het imago, consumentenbegrip en maatschappelijke verantwoordelijkheid per gekozen merk beoordeeld.

In het onderzoek werden ook lokale categorieën behandeld; in Nederland kon de tweewielerbranche uiteraard niet ontbreken. Uit het onderzoek is voortgekomen dat Profile ‘de Fietsspecialist’ , met 16% van de stemmen het meest vertrouwde merk in deze branche is. Profile ‘de Fietsspecialist’ draagt met trots deze titel het komende jaar.

Kijk ook op www.rdtrustedbrands.com of www.readersdigest.nl voor alle resultaten.