Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Lotte altijd veilig en hip op padLotte altijd veilig en hip op pad

 

Lotte is 34 jaar en woont aan de rand van de stad. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze brengt elke ochtend haar kinderen naar school. In de winter doet ze dit met de auto maar nu de het mooie weer is begonnen wil ze dit toch liever met de fiets doen. Niets is belangrijker voor Lotte dan dat haar kinderen veilig over straat kunnen. De oudste is net 6 jaar, zij fiets inmiddels zelf mee naar school. De jongste is bijna 3 jaar en moet nog in een fietsstoeltje. Nu is het fietsstoeltje voor achter niet meer helemaal goed, er zitten de nodige beschadigingen op, dus moet Lotte op zoek naar een nieuw achterzitje.

 

Fietsstoeltjes moeten natuurlijk wel veilig zijn...

FietsstoeltjesVeiligheid staat bij Lotte voorop! Niets is belangrijker dan haar kinderen. Het fietsstoeltje voor de jongste moet dan ook super veilig zijn. Naast dat het achterzitje veilig moet zijn wilt Lotte ook wel dat het er hip en trendy uitziet. Voor deze combinatie gaat ze naar Profile 'de Fietsspecialist', daar kunnen ze haar zeker helpen!

Samen met de fietsspecialist gaat Lotte op zoek naar het perfecte fietsstoeltje die helemaal aan haar eisen voldoet. Nu Lotte door de Profile winkel loopt en alle mooie én hippe fietsen ziet staan wil ze eigenlijk ook wel een nieuwe fiets, in plaats van haar moederfiets. Lotte is helemaal verliefd geworden op die witte transportfiets! Mooi wil niet altijd zeggen dat het ook veilig is, dus vraag ze het advies van de fietsspecialist. De witte transportfiets is prima geschikt voor een achterzitje, minder geschikt voor een voorzitje, maar die heeft Lotte gelukkig niet meer nodig.

Online vond ik ontzettend leuke kinderfietsroutes om met de kids te fietsen

 

Een mooie, nieuwe transportfiets met nieuwe fietsstoeltjes, helemaal gemonteerd afgeleverd!

Thuis overlegd met haar man heeft Lotte de beslissing genomen om ook een nieuwe, hippe transportfiets aan te schaffen. Natuurlijk helemaal aangekleed met een mooie rieten fietsmand en een bloemenslinger. De Profile 'de Fietsspecialist' winkel heeft haar fiets 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd. Guus, de fietsspecialist, heeft zelfs het fietsstoeltje en de andere accessoires vakkundig gemonteerd. Bij het ophalen van haar fiets stond Lotte dus ook helemaal verbaasd... Nu kan ze zorgeloos genieten van haar nieuwe fiets en samen met manlief en de kinderen lekker er op uit.

Lekker fietsen met de fietsroutes van route.nlLekker fietsen met de fietsroutes van route.nl!

Lotte heeft bij de aanschaf van haar nieuwe fiets ook een prachtig route.nl jaarboek ontvangen met 291 fietsroutes, inspiratie en tips. Ook heeft Lotte de route.nl app gedownload op haar smartphone, hier heeft ze nog meer mooie routes kunnen fietsen, waaronder kinderfietsroutes, on samen met de kinderen te fietsen. Leuk naar het meer om te spelen of langs het Fort om te picknicken.

 

FietsmandenHippe manden en kratten!

Een transportfiets is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Om deze fiets nu eens een persoonlijk tintje mee te geven kun je hem leuk stijlen met een moderne mand of een gekleurde krat. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ heb je een ruime keuze aan manden, kratten & alles om jouw fiets te pimpen… Bestel ze online of naar één van onze winkels!