Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Leo overtuigd fan van de E-bikeLeo overtuigd fan van de E-bike

 

Als de eerste zonnestralen in maart door breken dan kunnen Leo en zijn vrouw Els niet wachten om op de fiets te stappen. Leo wilt dan wel dat zijn fiets in optimale conditie is, zodat hij zo snel mogelijk mooie fietsroutes kan gaan fietsen. Om er zeker van te zijn dat zijn fiets goed gecontroleerd is gaat Leo langs Profile 'de Fietsspecialist' voor de VoorjaarsCheck. Voor 39.- is zijn fiets klaar voor het nieuwe fietsseizoen.

 

Leo is helemaal blij met zijn E-bike

Gazelle elektrische fietsenSinds een aantal jaar is Leo met vervroegd pensioen gegaan, daardoor heeft hij nog mer tijd om samen met Els gezellig Nederland te verkennen op de fiets. Nu merkt Leo dat het fietsen niet meer zo gemakkelijk ging als een aantal jaar geleden. Zijn broer heeft Leo aangeraden om eens te gaan kijken voor een elektrische fiets. Hier stonden Leo en Els nogal sceptisch tegenover. Leo vond dit meer voor 'oudere' mensen en zeker niet iets voor hem.

Leo's broer heeft zelf al een elektrische fiets, hij is hier super enthousiast over. Om ervoor te zorgen dat Leo ook zo enthousiast zou worden van de E-bike, besloot hij zijn fiets uit te lenen. Leo en Els hebben een weekend de elektrische fietsen van zijn broer geleend en waren meteen overtuigd. In plaats van met zijn fiets naar Profile 'de Fietsspecialist' te gaan voor een VoorjaarsCheck gaat Leo dit jaar naar Profile voor een nieuwe fiets, een elektrische!

Fijn om te weten dat we altijd op de fietsspecialist kunnen rekenen

 

Hoe heeft Leo zich georienteerd op een E-bike?

Leo heeft online al de nodige research gedaan over elektrische fietsen. Waar je op moet letten, de verschillende type motoren, de verschillen in actieradius etc. Met deze informatie heeft Leo al een goed beeld wat er bij hem past. Het enige wat hij nog niet heeft geprobeerd is om deze fietsen uit te proberen. Voor deze proefrit gaat hij naar zijn vertrouwde Profile winkel.

E-bike fietstassenFietstassen speciaal voor de elektrische fiets!

Er zijn voor de elektrische fiets speciale fietstassen want de traditionele fietstassen passen niet altijd op de E-bike. De bagagedrager van de elektrische fiets is breder dan die van een gewone fiets, hierdoor is het middenstuk van een traditionele fietstas te smal. De fietstassen speciaal voor de elektrische fiets hebben een verstelbaar middenstuk die je kunt vergroten tot 19 cm.