Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Leny vertrouwd op Profile 'de Fietsspecialist'Leny vertrouwd op Profile 'de Fietsspecialist'

 

Moeder Leny krijgt krijgt al maanden plaatjes te zien van de mooiste lifestyle fietsen, met voordrager, zonder voordrager, roze, blauw, paars en goud... Haar dochter zit dag en nacht achter de computer en heeft zich al een heel helder beeld gevormd van de fiets die ze graag zou willen hebben. Leny's dochter zit in groep 8 en zal deze zomer voor het eerst naar de brugklas toe gaan fietsen.

 

SchoolfietsenLeny vindt het allemaal best spannend. Ze werkt zelf 3 dagen in de week en is dus niet altijd in de mogelijkheid om haar kind te brengen of te halen van school. Ook als Nina een lekke band krijgt kan ze niet zomaar weggaan om haar op te halen. Ze hebben Nina wel beloofd dat ze een mobiele telefoon zal krijgen zodat ze kan bellen als er onderweg iets aan de hand is.

Daarnaast maakt Leny zich zorgen over de veiligheid. Haar dochter is namelijk niet gewend om grote afstanden af te leggen op de fiets. Ze ging al weleens op de fiets naar de basisschool maar dat was maar drie straten verderop. Nu zal nina elke dag bijna 20 kilometer moeten afleggen. De fiets die ze koopt moet dus voorzien zijn van goede verlichting en van degelijke kwaliteit zijn.

Daarnaast spelen ook nog eens de kosten mee. Nina is alles behalve zuinig op haar spullen. Leny gaat toch een behoorlijk groot bedrag aan een fiets uitgeven en vindt dat die dan ook wel een langere tijd mee moet kunnen gaan. 

 

De fietsen die Nina laat zien zijn allemaal online te koop. Via diverse sites zelfs met flinke korting. Leny en haar man hebben echter totaal geen verstand van fietsen. Waar moeten ze dan het onderhoud onderbrengen? En wie gaat de fiets rijklaar maken? Haar man heeft al wel aangegeven geen zin te hebben om de fiets in elkaar te zetten en wekelijks een opknapbeurt te geven. Naast het regelen van de fiets zoekt Leny dus ook een ‘servicepunt’ waar ze de fiets kan laten onderhouden. Ze verwacht dat de fiets van Nina diverse malen ‘opgelapt’ zal moeten worden als ze er elke dag vele kilometers op gaan rijden.

Profile servicepasMéér zekerheid, méér service!

Als je een fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile servicepas, met een service- en onderhoudtegoed tot maar liefst € 210,-. Het tegoed kun je besteden aan: service en onderhoud, zoals servicebeurten om je fiets in perfecte conditie te houden, een fietsmeting en de zadel-omruilgarantie.

 

Profile fietsverzekeringGoed verzekerd op weg met de Profile cascoverzekering

Een goede fietsverzekering is geen overbodige luxe. Jaarlijks worden er in Nederland zo'n 880.000 fietsen gestolen. Met de Profile cascoverzekering is jouw fiets verzekerd tegen diefstal en schade en profiteer je ook nog eens van onze pechhulp. Mocht je fiets gesloten worden, dan krijg je van ons een gelijkwaardige, nieuwe fiets. Kom je onderweg met pech te staan? Meet één telefoontje naar onze pechhulp komen we je halen en brengen we je terug naar het begin van je rit. Nog geen fietsverzekering? Sluit deze dan snel af in één van onze winkels.