Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Elektrische fietsen

De elektrische fiets met middenmotor

 

De elektrische fiets met middenmotor is veruit het meest populair als het gaat om de positie van de motor. De middenmotor geeft veel ondersteuning en u ervaart een natuurlijk gevoel tijdens het fietsen. Het voordeel van een dergelijke motor is dat hij de pedalen aandrijft, en niet het wiel. Hierdoor wordt het fietsen als zeer natuurlijk en prettig ervaren. De meeste elektrische fietsen met middenmotor hebben een systeem van Bosch. Deze is zeer goed ontwikkeld, kent een gunstig toerental en is niet zo kwetsbaar. Reserveer een proefrit voor een elektrische fiets met middenmotor online of kom voor het beste advies langs in een van onze winkels.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten motoren in uw elektrische fiets? Lees dan ons artikel over de motoren van een elektrische fiets.

Elektrische fiets kopen?

Elektrische fietsen zijn populair, want een betrouwbare e-bike met trapondersteuning maakt fietsen een stuk comfortabeler. Voor boodschappen, ontspanning of woon-werkverkeer. Voor jong en oud. Alsof u altijd met de wind in de rug fietst. Snelle e-bikes met krachtige middenmotor maken bijvoorbeeld goede sier op heuvelachtig terrein. Elektrische fietsen met voorwielmotor zijn perfect voor dagelijks gebruik. Bent u zeer sportief en fit, dan heeft u een minder grote capaciteit accu nodig dan wanneer u intensief gebruik zult maken van de trapondersteuning. Wilt u graag een nieuwe elektrische fiets aanschaffen? Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft u de keuze uit verschillende elektrische fietsen van de beste merken! E-bikes zijn verkrijgbaar in diverse framematen, kleuren, wielmaten en uitvoeringen. Bekijk in alle rust het aanbod op onze website. Reserveer online een e-bike proefrit en kom voor het beste advies langs in één van onze winkels. Afhankelijk van het gebruik en uw wensen bepaalt u samen met de fietsspecialist welke elektrische fiets het beste bij uw situatie past. Op de nieuwe e-bike maakt u straks de mooiste en meest ontspannen tochten. Zonder dat het u energie kost!