Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Fietsonderhoud tips

Profile Janssen FietsplezierOndernemer aan het woord

 • Naam: Erik Janssen
 • Winkel: Profile Janssen Fietsplezier
 • Profile Janssen Fietsplezier is al ruime tijd gevestigd met zijn fietsenzaak aan de Nieuwstraat 39 - 50b in Genk. Ze zijn officieel dealer van Bianchi, Cube, Scott, Granville, Flyer, Trek en nog meer mooie merken. Tevens hebben ze in de winkel een compleet assortiment van fietskleding, fietsschoenen en fietshelmen. Kom dus snel een langs in deze mooie winkel in Dessel.

   

  dé tip van Profile Janssen Fietsplezier

  Fietsonderhoud is de 'key'!

  De onderhoudsbeurten onderscheiden zich in twee soorten. De eerste servicebeurt die na ongeveer 3 maanden plaats dient te vinden en het periodieke onderhoud dat minstens eens per jaar (afhankelijk van hoe intensief en in welke weersomstandigheden de fiets gebruikt wordt) uitgevoerd dient te worden. De eerste servicebeurt kun je bij de meeste Profile winkels gratis laten uitvoeren na de aanschaf van jouw nieuwe fiets. Goed onderhoud is niet alleen van belang voor uw fietsplezier, maar ook voor het behoud van uw garantie.

  Om maximaal van jouw fiets te kunnen blijven genieten is het raadzaam om na de eerste servicebeurt minstens eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij dit reguliere onderhoud worden alle onderdelen nagelopen en waar nodig worden deze onderhouden en/of afgesteld. Dit komt de levensduur van jouw fiets ten goede.