Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Bart kiest voor voordelige kwaliteitBart kiest voor voordelige kwaliteit

 

Bart woont in een dorp, samen met zijn gezin. Bart voetbalt bij de lokale voetbalploeg en geeft één keer per week training. Ook in het weekend is hij vaak bij de sportclub te vinden. Bart heeft twee kids die inmiddels prima voor zichzelf kunnen zorgen. Zijn zoon voetbalt ook bij de lokale voetbalclub. Bart stoort zich al een tijdje aan zijn huidige fiets. Hij kraakt, trapt zwaar en de laatste tijd heeft hij al het een en ander moeten repareren.

 

StadsfietsenHij gebruikt zijn fiets niet dagelijks, meer om in het weekend een beetje op en neer naar de kroeg te fietsen. Doordeweeks fietst hij ook weleens naar vrienden zodat hij daar een biertje kan drinken. Bart houdt van lekker praktisch. Hij werkt ook maar een paar kilometer verderop, nu gaat hij niet op de fiets maar zou dit wel graag gaan doen. Hij heeft geen zin om tijd en moeite te steken in de aanschaf van een nieuwe fiets. Hij wil gewoon even langs gaan bij de Profile dealer en daar voor een leuk prijsje een praktische fiets op de kop tikken. Liefst laat hij zijn oude fiets achter, opgeruimd staat netjes. Voorwaarde is wel dat Bart de fiets direct mee wil nemen.

Bart is niet dringend op zoek naar een nieuwe fiets en gaat dus ook niet actief op zoek. Hij is een gemak mens en wil op zijn wenken bediend worden. Hij gaat niet actief op zoek naar een nieuwe fiets maar wacht passief af wat hem aan komt waaien. Wel ervaart hij ongemak van zijn huidige fiets, elke keer als hij zijn fiets uit de schuur haalt komt zijn irritatie naar boven. 

 

In de folder van Profile ‘de Fietsspecialist’ werd Bart getriggerd naar een goede aanbieding met een leuke inruilpremie. Na de voetbal fietste Bart even langs de Profile winkel in het dorp om eens naar die aanbieding te gaan kijken. Natuurlijk stapt hij strakjes naar buiten met een nieuwe fiets. De Profile dealer weet hoe hij moet inspelen op het gemak wat Bart zoekt.

Profile Quality CheckOnze fietsen staan voor je klaar...

100% rijklaar en perfect afgemonteerd! Je ervaart het meteen: hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich niet alleen in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de expertise van onze specialisten. We garanderen je het beste advies, uitgebreide service en staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop.

 

Tweedehands fietsenVoor ieder wat wils...

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of een goede tweedehands fiets? Bij Profile 'de Fietsspecialist' ben je altijd aan het juiste adres. We hebben tweedehands fietsen in elk segment, van omafiets tot tweedehands racefietsen, voor elk wat wils. Bij Profile 'de Fietsspecialist' ben je verzekerd van een goede tweedehands fiets voor de juiste prijs.