Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Profile 'de Fietsspecialist' op RTL 4 bij Wist je dat?

Op zaterdag 4 mei om 16.30 uur (herhaling zondag 15.20 uur) was Profile ‘de Fietsspecialist’ op tv bij het RTL-4 programma ‘Wist je dat?’ Hierbij is een leuke opname gemaakt bij Profile Hoogeveen. Bekijk hieronder de video

 

Het programma Wist Je Dat? zit vol wetenswaardigheden en leuke feiten. Elke aflevering heeft een vast thema waarbinnen de verschillende onderwerpen besproken worden. Deze aflevering stond in het teken van bewegen en voor veel mensen is fietsen hierbij natuurlijk een belangrijk onderdeel. Zie onderstaand enkele uitgelichte items uit de video:

Fietsen blijft populair

Wist je dat in 1865 de eerste fiets met trappers werd gemaakt? Wist je dat vroeger een elektrische fiets tot 22 km per uur kon behalen? Tegenwoordig zit er een begrenzer op de elektrische fietsen, deze werkt bij 25 km per uur. Wist je dat er in Nederland meer fietsen dan mensen zijn, namelijk 18 miljoen?

Elektrische fiets voor ouderen?

Waar vroeger de elektrische fiets als een vervoersmiddel werd gezien voor ouderen wordt het nu steeds populairder. De zogeheten e-bike wordt nu als comfortabel en hip gezien. Vooral bij woon-werkverkeer is het een ideale vervanger van de auto. Je ontwijkt alle files, doet aan je lichamelijke beweging en je ademt lekker de frisse lucht in. Daarnaast is het bij jongeren ook populair omdat het als vervanger wordt gezien van de snor- en bromfietsen. Door de groeiende vraag naar de e-bike komen er ook steeds meer modellen op de markt. Hierdoor wordt er ook gewerkt aan de uitstraling van de fietsen waardoor ze er steeds aantrekkelijker uit zien.

Profile ‘de Fietsspecialist’

Dat de e-bike een succes is daar weet Profile alles van af. Profile is een rijwielspeciaalzaak voorzien van een ruime fietscollectie. Hun assortiment bestaat uit verschillende A-merken fietsen, onderdelen en accessoires. Profile wil de klanten graag wat extra’s bieden door het leveren van de beste service. Zo kun je een proefrit maken, ontvang je een uitgebreid servicepakket bij de aankoop van een fiets, hebben ze een landelijk dekkend netwerk reparatiepunten en bieden ze een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Door hun grote aanbod in fietsen en goed service wil ze hun klanten zorgeloos en veilig de weg op sturen.