Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Win een reis naar Londen

Londen reis met een musical arrangement We will Rock You voor 2 personen t.w.v. € 1000,-

Bij aankoop van een Batavus Tango, Toledo, Intermezzo 7 en Fuego 7 maak je in de actieperiode kans op een Londen reis met een musical arrangement t.w.v. €1000.-. Meld je aan en registreer daar je aangekochte fiets. De actieperiode loopt van 23 juli tot 5 augustus.

Misschien geniet jij dan wel van een 2 daags musical arrangement ‘We will rock you’ in Londen!

Rond 9 uur in de ochtend zal het vliegtuig klaar staan om jullie naar hartje Londen te brengen. Je overnacht in een Luxe hotel waar je in de ochtend kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Daarna vertrekken jullie om het mooie Londen te gaan bewonderen. Er is een lunch voor jullie gereserveerd bij het trendy restaurant Fifteen. ’s Avonds worden jullie verwacht bij de musical ‘We will Rock You’. Tevens krijgen jullie een cadeaubox, deze is gevuld met een aantal bijzondere verrassingen. De tweede dag zullen jullie rond de klok van 18.00 weer richting huis vertrekken.

Musical spektakel ‘We Will Rock You’

Deze musical is vernoemd naar de gelijknamige hit van de band Queen. We Will Rock You is geschreven door de Engelse komediant Ben Elton in samenwerking met Queen leden Brian May en Roger Taylor.

In deze spetterende musical met veel hits van Queen komen jongeren in het fictieve Planet Mall in opstand. Overal ter wereld kijken jongeren dezelfde films, dragen ze dezelfde kleding en hebben ze hetzelfde gedrag. Muziekinstrumenten zijn verboden en de muziek bestaat uit boybands, meidengroepen en gemengde popgroepen die hits maken die al jaren van tevoren vast staan. Met als doel een totale homogene en veilige Wereld te hebben.

Maar er komt steeds meer opstand vanuit de jeugd. Zij noemen zichzelf de Bohemians en verlangen terug naar de tijd dat jongeren zelf bands vormden en hun eigen nummers schreven. Deze tijd noemen ze The Rhapsody. Onder leiding van Galileo, die wordt gezocht voor zijn afwijkende ideeën, gaan de Bohemians op zoek naar instrumenten. Met deze instrumenten willen ze de Wereld gaan veroveren en de machtige Killer Queen verslaan.

Beleef met deze musical de jaren zeventig opnieuw en geniet van de legendarische nummers van Queen.

Doe mee & Win!

Let op: deze kosten zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

  • Parkeerkosten in Nederland
  • (Reis)verzekeringen (dubbel verzekerd zijn leidt in veel gevallen tot problemen)
  • Transfers / vervoer in Londen
  • Kosten van persoonlijke aard

Bekijk de actievoorwaarden.