Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


 

Maak kans op een weekendje Parijs voor 2 personen t.w.v. 299.-!

Laat je zien! De donkere dagen staan weer voor de deur. Met het verzetten van de klok wordt het weer tijd om je verlichting op je fiets te controleren. Koop tijdens de actieperiode je verlichting bij Profile ‘de Fietsspecialist’ en maak kans op een weekendje naar lichtstad Parijs! De actie loopt van 19 oktober tot 3 november.

 

Koop nu je fietsverlichting bij Profile ‘de Fietsspecialist’ en misschien geniet jij straks wel van een welverdiend weekendje Parijs!

Herinner je je het meisje uit de film, Amélie Poulain? Zie je de straatjes voor je, de pleintjes en het cafeetje die zij haar thuis kon noemen? Lijkt het je niet heel erg uitnodigend nu zelf door de straatjes te slenteren, de trappen naar de Sacré-Coeur te beklimmen en de schilders op de Place du Tertre aan het werk te zien? Voel je jezelf al helemaal in Parijse sferen? Twijfel dan niet te lang en schaf je fietsverlichting aan bij Profile ‘de Fietsspecialist’. Misschien wordt jij wel de winnaar van een weekend in een hotel midden in Montmartre. Misschien ontdek je met je gratis boottocht op de Seine de Lichtstad straks vanaf het water.

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden

Wil je op de hoogte gehouden worden van leuke acties en handige tips? Volg ons dan op Facebook, Twitter of Youtube.