Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


* Deze actie is verlopen!

* Deze actie is verlopen!

Controle van fietsverlichting

Het hebben van goede fietsverlichting op je fiets is eigenlijk heel logisch en noodzakelijk (en bovendien wettelijk verplicht!) als je in het donker fietst. Zo ben je namelijk altijd goed zichtbaar voor andere verkeersgebruikers. We checken of je fietsverlichting nog goed werkt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgen wij ervoor dat alles weer optimaal functioneert.

Controle stuurinrichting

We controleren of in het balhoofd alles nog genoeg vet heeft om soepel te bewegen. Zonodig vervangen we het vet om ervoor te zorgen dat het stuurgedrag en de levensduur van het balhoofd wordt vergroot.

Controle van rem- en versnellingskabels

Er is niets gevaarlijker dan niet kunnen remmen. Daarom is het noodzakelijk dat de kabels worden nagekeken. Zodat je daarna weer veilig kunt remmen en prettig kunt schakelen.

Controle van de fietsbanden

Het profiel van de fietsbanden wordt door de fabrikant zorgvuldig afgestemd op het type fiets en het rijgedrag en is daarmee zeer bepalend voor het fietsplezier. De grootste ergernis van fietsers is een lekke band. Die worden veroorzaakt door inrijdingen (glas, steentjes) en de mate waarin dit gebeurt, is sterk afhankelijk van de slijtage van het loopvlak. Deze slijtage is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit maar neemt ook toe bij een lagere bandenspanning.

Controle en afstellen remsysteem

Er is niets gevaarlijker dan niet kunnen remmen. Daarom is het noodzakelijk dat de remmen worden nagekeken. Als deze niet goed zijn afgesteld dan is het mogelijk dat je niet tot stilstand komt, terwijl dit wel de bedoeling is. Onze monteurs stellen de remmen dan ook zorgvuldig af zodat je altijd veilig tot stilstand kunt komen.

Fietsketting smeren

Door het slechte weer kan het voorkomen dat de ketting van je fiets gaat roesten. Om dit te voorkomen maken we de ketting grondig schoon en vetten we deze weer helemaal in zodat deze weer soepel loopt en klaar is voor de winter.

Controle en afstellen versnellingssysteem

Er is niets vervelender dan niet kunnen schakelen. Daarom is het noodzakelijk dat de versnellingen worden nagekeken. Als deze niet goed zijn afgesteld dan is het mogelijk dat je niet meer kunt schakelen, terwijl dit wel de bedoeling is. Onze monteurs stellen de versnellingen dan ook zorgvuldig af zodat je altijd veilig en soepel kunt schakelen.