Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


One Direction Winactie

 

Winnares bekend!

Imke uit Soest is de gelukkig winnares van de One Direction winactie! Zij zal met al haar vriendinnen, vrienden, familie en kennissen de privé filmvertoning gaan meemaken! Profile 'de Fietsspecialist' wenst Imke veel kijkplezier toe!

Profile 'de Fietsspecialist' start een landelijke winactie rondom nieuwe bioscoopfilm One Direction: THIS IS US

Profile 'de Fietsspecialist' organiseert van 24 augustus tot 8 september 2013 een landelijke winactie rondom het uitkomen van de bioscoopfilm ‘One Direction: THIS IS US'. De kopers van een FastRider tas maken hierbij kans op een privé filmvertoning voor 50 vrienden in de Universal Pictures bioscoop in Amsterdam door zich aan te melden op Facebook en zoveel mogelijk vrienden te verzamelen. Tevens ontvangen de eerste 50 kopers die tijdens de actieperiode een Sparta Plato of Sparta Liberty aanschaffen, twee bioscoopkaarten en ook zij maken automatisch kans op de privé filmvertoning.

Over One Direction: THIS IS US!

In de film over One Direction krijg je een exclusief kijkje achter de schermen in 3D bij de zeer populaire boyband. De back-stage beelden worden afgewisseld met spectaculaire opnames van hun concerten. De film vertelt het bijzondere verhaal over Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis en hun razendsnel groeiend aantal fans. De film volgt de bandleden vanaf hun deelname aan X-Factor, dat leidde tot hun wereldwijde doorbraak, een optreden in de beroemde O2 Arena in Londen en laat zien waar ze zijn opgegroeid.

 

FastRider winactie

Bij aankoop van een FastRider fietstas in een Profile 'de Fietsspecialist' winkel of in de webshop ga jij misschien wel met 50 vrienden naar deze privé filmvertoning! Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf na de aankoop aanmelden op onze speciale Facebookpagina en daarna zoveel mogelijk vrienden oproepen een plek bij jou te reserveren. Onder de degenen bij wie alle 50 plekken zijn gereserveerd wordt deze fantastische prijs verloot.

Sparta winactie

De eerste 50 kopers van een Sparta Plato of Sparta Liberty ontvangen GRATIS 2 bioscoopkaartes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen na de aankoop is het invullen van onderstaand formulier. De kaartjes worden zo snel mogelijk opgestuurd. Helaas is deze actie ten einde.

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden