Winkelmandje
0 product(en), € 0,00
Nationale eBikedagen

Bij Profile 'de Fietsspecialist' kan je altijd rekenen op advies op maat. We streven ernaar om voor iedereen de ideale fiets te selecteren. Daarom organiseren wij elk jaar e-bike opstapdagen. Hét moment om kennsi te maken met elektrisch fietsen in heel Nederland. Vertel ons wat jouw wensen zijn en ga, samen met ons vakkundig personeel, op zoek naar het geschikte model voor net dat extra duwtje in de rug. Voor 2013 zijn de georganiseerde e-bike opstapdagen ten einde, maar uiteraard ben je van harte welkom voor een proefrit.

Proefrit

Het hele jaar door ben je bij Profile 'de Fietsspecialist' van harte welkom voor een proefrit op een elektrische fiets. Ook geven wij je graag advies en informatie, zodat je alles te weten komt over elektrisch fietsen. De accu bijvoorbeeld, hoe ver kom ik daarmee? Of is de motor wel krachtig genoeg voor mij? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bekijk ook onze collectie elektrische fietsen in de webshop

Agenda Nationale e-Bike opstapdagen 2014

Vanaf maart t/m juni 2014 organiseren wij opnieuw de nationale e-Bike opstapdagen. De exacte agenda met inschrijfmogelijkheden voor diverse locaties in heel Nederland kun je hier geruime tijd van te voren raadplegen. Zorg dat je er bij bent!

Sfeerimpressie

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemende merken