Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


 

Win een VIP ballonvaart

Koop een Gazelle Cadiz in een van onze winkels en maak kans op één van de 5 VIP luchtballonvaarten van Gazelle.

Vul je gegevens in en wellicht krijg je een berichtje van ons dat je mee de lucht in mag. De actieperiode loopt van 23 juli tot 5 augustus.

VIP-ballonvaart

Bij aankomst op de opstijglocatie word je begroet door je piloot en de crew. Zij zullen samen met jou de luchtballon klaarmaken voor vertrek. Bij het opblazen van de heteluchtballon zal je gevraagd worden om aan boord te komen en aansluitend zul je de magie van het zweven in de lucht ervaren.

Al snel kun je het prachtige landschap onder je aanschouwen en je beleeft het gevoel van rust en ruimte in jouw eigen privé luchtballon. Bekijk alles in miniatuur; prachtige dorpen, bruisende steden, kronkelende rivieren en het groene platteland. Wij zullen zorgen dat de ballonvaart op de gevoelige plaat wordt vastgelegd en je ontvangt achteraf een dvd met de foto's.

Bij gunstige weersomstandigheden wordt tijdens de luchtballonvaart de champagnefles ontkurkt en wordt er geklonken. Het champagneglas met het etslogo van A3 Ballon mag je mee naar huis nemen. Na ongeveer één uur zal de piloot een geschikte landingslocatie zoeken. Na de landing word je in de adellijke stand verheven en ontvang je onder andere een ballonvaart certificaat als aandenken. Is alles weer gereed en ingepakt, dan brengen wij je terug naar de opstijglocatie.

Doe mee & Win!

Vul hier je gegevens in om kans te maken op de Ballonvaart! Bekijk de actievoorwaarden.