Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


 

Beleef samen met BBB de Tour de France!

Winnaars zijn bekend!

De Tour de France is begonnen en ook de actieperiode is weer voorbij.. Dat betekent ook dat de winnaars inmiddels bekend zijn! Ga jij naar de Tour de France?

Winnaars 2-daags arrangement Niels Snoek 
  Pieter Vincent
   
Winnaars BBB Select sportbril
Jan-Willem Ouwerkerk
  Agnes  Karsijns
  Marijn Coolen
  Twan Schoenmakers
  Lars Steijger
  Bert Janssen
  Peter Hendrix
  Jacques Vandecruys
  Geert Jagt
  Jan Arends

 

Win een 2-daags arrangement met de Vacansoleil-DCM ploeg!

Na het grote succes van vorig jaar heeft Profile 'de Fietsspecialist' besloten om ook dit jaar een winactie op te zetten rondom de Tour de France. BBB stelt hierbij als sponsor van de de Vacansoleil-DCM ploeg fantastische prijzen ter beschikking met als hoofdprijs een 2-daagse arrangement met de Vacansoleil-DCM ploeg tijdens de Tour de France. Koop een BBB product bij in één van onze winkels of in de webshop van Profile 'de Fietsspecialist' en schrijf je in via onze Facebookpagina.

Klik op de button en win!

Programma

In de rustperiode op 14 en 15 juli ben jij onderdeel van de Vacancesoleil-DCM ploeg in Avignon! Op zondag 14 juli in de middag vertrekt het vliegtuig vanuit Eindhoven naar Marseille. Alle eregasten zullen hartelijk worden ontvangen en de eerste avond aanschuiven voor een heerlijk diner. Op 15 juli zul je temidden van het hele team de jaarlijkse 'Mussel Party' beleven. Op dinsdagochtend 16 juli vlieg je weer naar huis met ervaring om nooit te vergeten.

Winactie 2012

Vorig heeft Wietse Bosman de winactie gewonnen.

 

Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden.